Пятница, 17.05.2024, 12:08
Приветствую Вас Гость | RSS

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Май » 31 » Виробництво варено-сушених круп. Сучасні підходи у виробництві круп’яних продуктів швидкого приготування
20:31

Виробництво варено-сушених круп. Сучасні підходи у виробництві круп’яних продуктів швидкого приготування





Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто сучасні методи обробки зернової сировини в процесі виробництва продуктів швидкого приготування. Проаналізовано різні способи теплового оброблення: новітні і традиційні. Розглянуто переваги і недоліки технології виробництва варено-сушених круп. Наведено результати досліджень, щодо оброблення зерна гречки у електромагнітному полі надвисоких частот (ЕМП НВЧ).В статье рассмотрено современные методы обработки зернового сырья в процессе производства продуктов быстрого приготовления. Проанализировано разные способы тепловой обработки: новые и традиционные. Рассмотрено преимущества и недостатки технологии выработки варено-сушеных круп. Приведены результаты исследований по обработке зерна гречихи в электромагнитном поле сверхвысоких частот (ЭМП СВЧ).The article deals with modern methods of raw grain treatment in the process of instant food production. Different heat treatment methods are analyzed: up-to-date and conventional. Advantages and disadvantages of manufacturing technique of boiled-dried cereals are examined. The research results concerning buckwheat processing in the superhigh frequency electromagnetic field (SHF EMF) are provided.



Источник: dspace.nuft.edu.ua
Просмотров: 246 | Добавил: withene | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0