...
Читать дальше »
|
...
Читать дальше »
Просмотров: 1199 |
|
Дата: 14.07.2014
|
...
Читать дальше »
Просмотров: 225 |
|
Дата: 13.07.2014
|
...
Читать дальше »
Просмотров: 468 |
|
Дата: 13.07.2014
|
...
Читать дальше »
Просмотров: 296 |
|
Дата: 13.07.2014
|
...
Читать дальше »
Просмотров: 267 |
|
Дата: 13.07.2014
|
Есь вероятность ложного крупа,делаем ему иголяцию с беродуалом и раствором натрия хлорида.Ночью был лающий кашеь,сейчас начинает немножко отхаркиваться.Можно с Лазолваном и минералкой?Чем лучше?Ребёнку 2 года 9 месяцев.Ждём врача(но у нас такой врач….((() если есть макрота в легких и ребенок кашляет, то Лазолван 1мл+1мл физ.р-ра. Если макрота есть, но не кашляет то Беродуао 3-7 кап(зависит от состояния) +2мл. физ.р-ра. Если легкий кашель и забит носик, то можно просто 3мл. физ.р-ра, чтобы увлажнить слизистую и смыть все микробы с нее)) Все ингаляции проводить 2р/день, утро -вечер (только не на ночь)) вообщем беродуал отделяет макроту от легких, лазолван провоцирует ее отхождению через трахею как бы. можно совместить беродуал и лазолван. Но если вам 2 года то можно АЦЦ дать. оч. хорошее средство, выводит мокроту из легких, но в любом случае нужен врач. подышите над содой.
Просмотров: 602 |
|
Дата: 12.07.2014
|
Промивають крупу для видалення часток оболонок, неповноцінних щуплих зерен. Крім того, на поверхні ядер крупи можуть перебувати продукти гідролізу й окислення власних ліпідів, що надають каші гіркого присмаку. Особливо часто такий присмак буває в каш із крупи, що містить відносно велику кількість ліпідів, тому пшоно, рис і перлову крупу промивають спочатку теплою водою (ЗО...40 °С), а потім гарячою (55...60 °С). Не промивають манну, ячмінну, дрібну «Полтавську» й «Геркулес». Кратність промивання —2...З рази. Для цієї мети крупу заливають 3...4-кратною кількістю води, обережно перемішують й акуратно зливають воду (декантирують). Кількість води, яку поглинають крупи при промиванні (у середньому 30%), варто враховувати при дозуванні рідини для варіння каші. Для скорочення тривалості варіння перлової крупи її рекомендується після промивання замочити на 4 год. Тривалість гідротермічної обробки крупи можна також скоротити шляхом промивання її розчином кухонної солі з наступною ... Читать дальше »
Просмотров: 273 |
|
Дата: 07.07.2014
|
...
Читать дальше »
Просмотров: 606 |
|
Дата: 06.07.2014
|
Минимальная предоплата >>> Срочные работы >>> С 8-00 до 24-00 Интересно? Поделись с другими: Загальна характеристика продуктiв переробки зернових та зернобобовихДисциплина: Производство и технологии Вид работы: лекция Язык: украинский Переробка зернових, класифiкацiя круп за помелом зерна. Вiдмiнностi мiж разовим та повторним помелом. Сорти житнього борошна. Мiкроорганiзми, що мiстяться iз дрiжджами у заквасцi. Безопарний та опарний способи приготування тiста, упiкання та усихання.5 Тема. Переробка зернових та зернобобових План
Просмотров: 11191 |
|
Дата: 04.07.2014
|