Пятница, 17.05.2024, 13:09
Приветствую Вас Гость | RSS

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » Архив материалов
Просмотров: 251 | Добавил: withene | Дата: 14.07.2014

Просмотров: 225 | Добавил: withene | Дата: 13.07.2014

Есь вероятность ложного крупа,делаем ему иголяцию с беродуалом и раствором натрия хлорида.Ночью был лающий кашеь,сейчас начинает немножко отхаркиваться.Можно с Лазолваном и минералкой?Чем лучше?Ребёнку 2 года 9 месяцев.Ждём врача(но у нас такой врач….((()

если есть макрота в легких и ребенок кашляет, то Лазолван 1мл+1мл физ.р-ра. Если макрота есть, но не кашляет то Беродуао 3-7 кап(зависит от состояния) +2мл. физ.р-ра. Если легкий кашель и забит носик, то можно просто 3мл. физ.р-ра, чтобы увлажнить слизистую и смыть все микробы с нее)) Все ингаляции проводить 2р/день, утро -вечер (только не на ночь)) вообщем беродуал отделяет макроту от легких, лазолван провоцирует ее отхождению через трахею как бы. можно совместить беродуал и лазолван. Но если вам 2 года то можно АЦЦ дать. оч. хорошее средство, выводит мокроту из легких, но в любом случае нужен врач.

подышите над содой.
минеральная вода лучше всего при подозрении этого диагноза
У меня подруга делает: Л ... Читать дальше »

Просмотров: 602 | Добавил: withene | Дата: 12.07.2014

Промивають крупу для видалення часток оболонок, неповноцінних щуплих зерен. Крім того, на поверхні ядер крупи можуть перебувати продукти гідролізу й окислення власних ліпідів, що надають каші гіркого присмаку. Особливо часто такий присмак буває в каш із крупи, що містить відносно велику кількість ліпідів, тому пшоно, рис і перлову крупу промивають спочатку теплою водою (ЗО...40 °С), а потім гарячою (55...60 °С). Не промивають манну, ячмінну, дрібну «Полтавську» й «Геркулес». Кратність промивання —2...З рази. Для цієї мети крупу заливають 3...4-кратною кількістю води, обережно перемішують й акуратно зливають воду (декантирують). Кількість води, яку поглинають крупи при промиванні (у середньому 30%), варто враховувати при дозуванні рідини для варіння каші. Для скорочення тривалості варіння перлової крупи її рекомендується після промивання замочити на 4 год.

Тривалість гідротермічної обробки крупи можна також скоротити шляхом промивання її розчином кухонної солі з наступною ... Читать дальше »

Просмотров: 273 | Добавил: withene | Дата: 07.07.2014

Минимальная предоплата >>> Срочные работы >>> С 8-00 до 24-00

Интересно? Поделись с другими:

Загальна характеристика продуктiв переробки зернових та зернобобових

Дисциплина: Производство и технологии Вид работы: лекция Язык: украинский Переробка зернових, класифiкацiя круп за помелом зерна. Вiдмiнностi мiж разовим та повторним помелом. Сорти житнього борошна. Мiкроорганiзми, що мiстяться iз дрiжджами у заквасцi. Безопарний та опарний способи приготування тiста, упiкання та усихання.

5

Тема. Переробка зернових та зернобобових

План

  • Питання для самоконтролю
    • Загальна характеристика продуктiв переробки зернових та зернобобових
    • Загальна характеристика та виробництво круп
    • Загальна характеристика та виробництво борошна
    • Загальна характеристика та виробництво хлiбобулочних в ... Читать дальше »
Просмотров: 11191 | Добавил: withene | Дата: 04.07.2014

« 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 »