Міністерство освіти і науки України
Інститут управління природними ресурсами
Контрольна робота
з дисципліни “Основи товарознавства”
на тему:
“Зерно-мучні товари.
Класифікація зерен. Культури крупи,
їх асортимент і вимоги до якості”
Виконала:
студентка групи М-31-01з
Чобан В.В.
Перевірила:
_____________________
Коломия – 2003
План
1. Хімічний склад зерна
2. Крупи
3. Класифікація та асортимент крупів
4. Показники якості та дефекти крупів і борошна
1. Хімічний склад зерна
Хімічні речовини, які входять до складу зерна, визначають його харчову і
біологічну цінність. Хімічний склад зерна залежить від виду зернової
культури, типу, підтипу, ботанічного сорту, умов вирощування та інших
факторів.
Найбільш цінною складовою частиною зерна є білки. За амінокислотним
...
Читать дальше »