Пятница, 17.05.2024, 12:08
Приветствую Вас Гость | RSS

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Август » 05

Міністерство освіти і науки України

Інститут управління природними ресурсами

Контрольна робота

з дисципліни “Основи товарознавства”

на тему:

“Зерно-мучні товари.

Класифікація зерен. Культури крупи,

їх асортимент і вимоги до якості”

Виконала:

студентка групи М-31-01з

Чобан В.В.

Перевірила:

_____________________

Коломия – 2003

План

1. Хімічний склад зерна

2. Крупи

3. Класифікація та асортимент крупів

4. Показники якості та дефекти крупів і борошна

1. Хімічний склад зерна

Хімічні речовини, які входять до складу зерна, визначають його харчову і
біологічну цінність. Хімічний склад зерна залежить від виду зернової
культури, типу, підтипу, ботанічного сорту, умов вирощування та інших
факторів.

Найбільш цінною складовою частиною зерна є білки. За амінокислотним
... Читать дальше »

Просмотров: 224 | Добавил: withene | Дата: 05.08.2014