Пятница, 17.05.2024, 14:07
Приветствую Вас Гость | RSS

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Август » 13

Завершилося літо. І кожен з нас ще не встиг забути своїх вражень від літнього відпочинку. Дуже багато людей відпочивало у Карпатах. Залишилися незабутні враження від спілкування з чарівною природою, з місцевими мешканцями. Сподобалася і гуцульська кухня.

Особливо наші туристи полюбляють страви, приготовлені в автентичній хаті самими господарями. Гуцульська кухня вирізняється простотою і, водночас, оригінальністю. Місцеві господині – справжні спеціалісти у своїй справі. Їхні страви надзвичайно смачні, адже готують їх із натуральних домашніх продуктів. Найуживаніші серед них: кукурудзяне борошно й крупа, картопля, квасоля, гриби і, звичайно ж, бринза (бриндза), або «бриндзя», як лагідно називають її самі гуцули.

Головою на столі у гуцулів, як і скрізь в Україні, є хліб, але щоденний хліб у них був прісним. Це найчастіше корж з кукурудзяного борошна. До хлібного тіста додають варену картоплю.

Голубці гуцули готують переважно із кукурудзяної крупи. Зараз до них ... Читать дальше »

Просмотров: 356 | Добавил: withene | Дата: 13.08.2014