Минимальная предоплата >>> Срочные работы >>>
С 8-00 до 24-00
Интересно? Поделись с другими:
Загальна характеристика продуктiв переробки зернових та зернобобових
Дисциплина:
Производство и технологии
Вид работы:
лекция
Язык:
украинский
Переробка зернових, класифiкацiя круп за помелом зерна. Вiдмiнностi мiж разовим та повторним помелом. Сорти житнього борошна. Мiкроорганiзми, що мiстяться iз дрiжджами у заквасцi. Безопарний та опарний способи приготування тiста, упiкання та усихання.
5
Тема. Переробка зернових та зернобобових
План
- Питання для самоконтролю
- Загальна характеристика продуктiв переробки зернових та зернобобових
- Загальна характеристика та виробництво круп
- Загальна характеристика та виробництво борошна
- Загальна характеристика та виробництво хлiбобулочних в
...
Читать дальше »