Пятница, 17.05.2024, 12:08
Приветствую Вас Гость | RSS

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Июнь » 9 » Технологія круп яного виробництва. Міністерство освіти І науки, молоді та спорту україни національний
14:18

Технологія круп яного виробництва. Міністерство освіти І науки, молоді та спорту україни національний





Міністерство освіти І науки, молоді та спорту україни національний університет харчових технологій «Затверджую»

Скачати
Протокол

3.2. ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНОМЕЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВА

3.2.1. Класифікація помелів пшениці і жита.

Види помелів, асортимент і якість пшеничної і житньої муки. Побічні продукти і шляхи їх ефективного використання.

3.2.2. Організація і ведення технологічного процесу підготовки зерна до помелу.

Структура технологічних процесів і оцінка їх ефективності. Особливості підготовки зерна до простих, складних і макаронних помелів. Контроль і управління технологічними процесами підготовки зерна до помелу. Шляхи підвищення ефективності очистки зерна.

3.2.3. Організація і ведення технологічних процесів розмелу зерна.

Структура технологічних процесів простих, складних і макаронних помелів. Закономірності створення сучасних технологічних схем різних помелів. Етапи технологічних процесів і їх взаємодія. Нові помели пшениці, що основані на використанні комплектного устаткування. Особливості макаронних помелів. Методи контролю і управління технологічними процесами виробництва муки. Баланс помелу. Основні принципи розробки автоматизованого контролю і управління технологічними процесами переробки зерна на основі застосування АСУ ТП.


3.3. ТЕХНОЛОГІЯ КРУП`ЯНОГО ВИРОБНИЦТВА

3.3.1. Асортимент і якість крупи і круп’яних продуктів.

Основні види круп’яних виробництв в Україні. Перспективні напрямки розширення асортименту круп’яних продуктів і підвищення їх якості. Технологічна оцінка і вимоги до якості круп’яного зерна. Норми якості. Побічні продукти і шляхи їх ефективного використання.

3.3.2. Особливості організації і ведення технологічних процесів очистки і підготовки круп’яного зерна.

Підготовка вихідних партій. Особливості водотеплової обробки зерна і ефективність її застосування. Особливості обробки відходів круп’яного виробництва.

3.3.3. Структура технологічних процесів виробництва крупи.

Основні закономірності створення технологічних процесів очистки, підготовки зерна, лущення і шліфування крупи із різного круп’яного зерна: гречки, проса, вівса, рису, ячменю, пшениці, кукурудзи, гороху. Особливості структурних варіантів технології вироблення круп із різного зерна. Технології виробництва пластифікованих і екструдованих харчових продуктів із зерна. Контроль і управління технологічними процесами виробництва крупи.


3.4. ТЕХНОЛОГІЯ КОМБІКОРМОВОГО ВИРОБНИЦТВА

3.4.1. Основні види комбікормів і їх якісна характеристика.

Поживна цінність комбікормів. Характеристика сировини для виробництва комбікормів. Особливості фізико-технологічних властивостей комбікормової сировини, особливості її транспортування і зберігання. Рецепти комбікормів для різних тварин і птиці, принципи їх складання і призначення.

3.4.2. Структура технологічних процесів виробництва комбікормів, преміксів та білково-вітамінних добавок.

Основні технологічні операції підготовки та обробки сировини. Дозування і змішування підготовленої сировини. Технологія гранулювання комбікормів. Методи поліпшення якості і збагачення комбікормів (лущення, воднотеплова обробка, мікронізація, екструдування зерна і ін.). Контроль і управління технологічними процесами виробництва комбікормів. Основні напрямки поліпшення якості комбікормів.


4. РЕКОМЕНДОВАНА ЛІТЕРАТУРА

ОСНОВНА


  1. Бутковский В.А., Мельников Е.М. Технология мукомольного, крупяного и комбикормового производства. – М.: Агропромиздат, 1989. – 464 с.

  2. Данильчук П. В., Торжинская Л. Р. Оценка качества зерна в хозяйствах и на хлебоприемных предприятиях. Справочник. – К.: Урожай, 1990. – 175с.

  3. Демский А. Б. Оборудование для производства муки и крупы: Справ. – СПб: Профессия, 2000. – 624 с.

  4. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни і визначення. – Чин. 01.07.94 – К.: Держстандарт України, 1993. – 56 с.

  5. ДСТУ 2422-94. Зерно заготівельне і постачальне. Терміни і визначення. – Чин. 01.01.95. – К.: Держстандарт України, 1994. – 24 с.

  6. ДСТУ 2629-94. Крупи, побічні продукти і відходи. Терміни і визначення. – Чин. 01.07.95. – К.: Держстандарт України, 1994. – 44 с.

  7. Егоров Г. А. Практикум по технологии муки, крупы и комбикормов. – М.: Агропромиздат, 1991. – 208 с.

  8. Егоров Г. А., Гончарова З. Д., Петренко Т.П. Практикум по технохимическому контролю производства хлебопродуктов. – M.: Колос, 1980. – 192 с.

  9. Егоров Г.А., Мартыненко Я.Ф., Петренко Т.П. Технология и оборудование мукомольной, крупяной и комбикормовой промышленности. -М. Издательский комплекс МГАПП, 1996. - 210с., ил.ISBN 5230-12895-X.

  10. Егоров Г.А., Мельников Е.М., Максимчук Б.М. Технология муки, крупы, комбикормов. - Колос, 1984.-370с.

  11. Егоров Г.А., Петренко Т.П. Технология муки и крупы. – М.: Издательский комплекс МГУПП, 1999. – 336 с.

  12. Золотарев С.М. Проектирование мукомольных, крупяных и комбикормовых заводов: Учебник. Изд.2-е, доп. и перераб. - М.: Колос, 1976. - 287 с. 664(02).

  13. Кожарова Л.С. Основы комбикормового производства. -М.: ВО Агропромиздат, 1987.-134 с. 636(02)/К58.

  14. Кучинскас З.М., Особов, В.И., Фрегер Ю.Л. Оборудование для сушки, гранулирования и брикетирования кормов. -М.: Агропромиздат, 1988. -208 с.

  15. Лабораторный практикум по общей технологии пищевых производств / Под ред. Л.П. Ковальской. – М.: Агропромиздат, 1991. – 335 с.

  16. Мельников Е.М. Технология крупяного производства. – М.: Агропромиздат, 1991. – 207 с.

  17. Мерко И. Т. Технология мукомольного и крупяного производства. – М.: Агропромиздат, 1985. – 288 с.

  18. Мерко И.Т., Моргун В.А. Научные основы и технология переработки зерна. - О. 2001. – 285 с.

  19. Мерко І.Т., Моргун. В.О. Наукові основи і технологія зернових продуктів. – О.: Друк, 2001. – 348 с.

  20. Платонов П.Н., Пунков С.П., Фасман В.Б. Элеваторы и склады. – М.: Агропромиздат, 1987.

  21. Правила організації і ведення технологічного процесу виробництва комбікормової продукції. –К., 1998.-220с.

  22. Правила організації і ведення технологічного процесу на круп’яних заводах. – К.: Віпол, 1998 – 162 с.

  23. Правила організації і ведення технологічного процесу на борошномельних заводах. – К.: Віпол, 1998. – 145 с.

  24. Пунков С.П., Ким Л.В., Фейденгольд В.Б. Проектирование элеваторов и хлебоприемных предприятий с основами САПР: Учебник / Под ред. С.П. Пункова. – Воронеж: Изд-во Воронеж. ун-та, 1996. – 284 с.

  25. Торжинская Л. Р., Яковенко В. Л. Технохимический контроль хлебопродуктов. – М.: Агропромиздат, 1986. – 399 с.

  26. Черняев Н.П. Производство комбикормов. М.: Агропромиздат, 1989. - 224 с. 636/449.

  27. Черняев Н.П. Технология комбикормового производства.-М.: Агропромиздат, 1985.-255 с. 636(02)/4-46.



ДОДАТКОВА


    1. Абрамов А.И., Полунина П.И., Зицерман М.Я. /Пер. с англ. Гранулирование комбикормов.- М.: Колос, 1969. -103 с.

    2. Братерский Ф.Д., Пелевин А.Д. Режимы и способы хранения комбикормов. -М.: ЦНИИТЭИ Минзага, 1979.- 56 с. 636/ Б87.

    3. Бутковский В.А., Мельников Е.М. Технология- мукомольного, крупяного и комбикормового производства с основами экологии: Учебник. -М.:ВО Агропромиздат, 1989.-464 с. 664.7(02)/Б93.

    4. Вайстих Г.Я., Дарманьян П.М. Гранулирование комбикормов. - М.: Колос, 1978. -192с.636/В 14.

    5. Вобликов Е.М. Зернохранилища и технологии элеваторной промышленности. Учеб. пособие. – СПб: Из-во «Лань», 2005. – 208 с., ил.

    6. Вобликов Е.М. Технология элеваторной промышленности. Учеб. пособие. – Ростов н/Д: Изд. центр «МарТ», 2001. – 192 с.

    7. Демский А. Б. Оборудование для производства муки и крупы: Справ. – СПб: Профессия, 2000. – 624 с.

    8. Долгорученко Л.Е. Жидкие ингредиенты комбикормов. -М.: Колос, 1974.- 127 с. 636/Д.

    9. Егоров Г. А. Практикум по технологии муки, крупы и комбикормов. – М.: Агропромиздат, 1991. – 208 с.

    10. Жислин Я.М. Оборудование для производства комбикормов, обогатительных смесей и премиксов.- 2-е изд. перераб. и доп. -М.: Колос, 1981.- 319 с. 636/Ж 73.

    11. Журнали “Хранение и переработка зерна”, “Зернові продукти і комбікорми”, “Зерно і хліб”, “Комбикорма”, “Хранение и переработка сельхозсырья”.

    12. Золотарев С.М. Проектирование мукомольных, крупяных и комбикормовых заводов: Учебник. Изд.2-е, доп. и перераб. - М.: Колос, 1976. - 287 с. 664(02)/ 3.

    13. Казаков -Е. Д. Основные сведения о зерне. – М.: Зерновой союз, 1997. – 144с.

    14. Казаков Е. Д., Карпиленко Г. П. Биохимия зерна и хлебопродуктов. – СПб.: ГИОРД, 2005. – 512 с.

    15. Казаков Е.Д., Кретович В.А. Биохимия зерна и продуктов его переработки. - М.: Агропромиздат, 1989.-365с.

    16. Каталог оборудования и приборов мукомольной, крупяной и комбикормовой промышленности. -М.: Хлебоиздат, 1960.- 80 с. 664.7(02)/К.

    17. Каталог-справочник технологического оборудования для комбикормовой промышленности. -М.:ЦНИИТЭИ Минзага, 1971.- 71 с. 636(085)/К.

    18. Кожарова Л.С. Основы комбикормового производства. -М.: ВО Агропромиздат, 1987.-134 с. 636(02)/К58.

    19. Комбикорма для рыб : производство и методы кормления /Е. А. Гамыгин, В. Я. Лысенко, В. Я. Скляров, В. И. Турецкий. -М.: Агропромиздат, 1989. - 168 с. 636/ К 66.

    20. Копейкина Т.К., Мельников Е.М. Практикум по мукомольно-крупяному и комбикормовому производству: Учебник. -М.: Колос, 1980.- 199 с. 664.7(028)/К 65.

    21. Кормбікормові підприємства. ВНТП – СГіП –46-11-96//Відомчі норми технологічного проектування. – Мінсільгосппрод України.,Київ, 1996. –105 с.

    22. Мазник А.П. Производство жидких комбикормов в США /Обзорн. инф./. -М.: ЦНИИТЭИ Минзага, 1981.- 11 с. 636/М 13.

    23. Мазник А.П., Хазина 3. П. Справочник по комбикормам.- М.: Колос, 1982. - 192 с. 636(058)/М13.

    24. Мартыненко Я. Ф. Промышленное производство комбикормов. -М.: Колос, 1975. -215с. 636/М.

    25. Мартыненко Я.Ф., Чеботарев О.Н. Проектирование мукомольных и крупяных заводов с основами САПР. – М.: Агропромиздат, 1992. – 238 с.

    26. Неретина В.М. Курсовое и дипломное проектирование по мукомольному и крупяному производству. – М.: Колос, 1984. – 223 с.

    27. Нормы технологического проектирования комбикормовых предприятий. ВНТИ 02-86. Минхлебопродукт СССР., 1986. - 23 с. 636/Н 83.

    28. Оспанов А.А., Остапчук И.В. Основы теории и моделирования процессов измельчения пищевого сырья и кормов. - Алма-Ата: Гыльш, 1992. - 244 с. 664.7/0 75.

    29. Подобед Л.1. Комбікорми і кормосуміші для молодняка сільськогосподарських тварин. - К. - Урожай, 1994. -144 с. 636 /П 44.

    30. Практикум по технологии муки, крупы и комбикормов: Учебник./Г. А. Егоров, В. Т. Ливниченко, Е. М. Мельников, Т. П. Петренко. - 2-е изд. Доп. и перераб. -М.: Агропромиздат, 1991.-208 с. 664.7(028)/П 69.

    31. Проектирование зерноперерабатывающих предприятий с основами САПР / И.Т. Мерко и др. – М.: Агропромиздат, 1987. – 367 с.

    32. Производство комбикормов и кормовых смесей в хозяйствах /Л. И. Кропп, Н. К. Евсеев, Г. С. Генкин, Н.С. Фирюлин. - М.: Колос, 1972. - 215 с. 636 / П.

    33. Справочник работника комбикормового предприятия /А. И. Молчанов, Л. Ю. Беда, Г. П. Шульженко, О. Т. Балацкий; Под ред. А. И. Товстановского. -К.: Урожай, 1982. - 200 с. 636(058)/С 74.

    34. Техніка і технологія комбікормового виробництва. Т.2//Друга нац. Конф. Хлібопродукти-97.-0деса, 1997.-69с. 664.6/П 78.

    35. Технология переработки зерна. Под ред. Куприца Я.Н. - М.: Колос, 1965.- 504с.

    36. Технология переработки зерна. Учебник. Под ред. Г. А. Егорова, изд. 2-е, доп. и перераб. -М.: Колос, 1977.- 376 с. 664.71(02)/Т 384.

    37. Торжинская Л. Р., Яковенко В. Л. Технохимический контроль хлебопродуктов. – М.: Агропромиздат, 1986. – 399 с.

    38. Трисвятский Л.А., Шатилов И. Товароведение зерна и продуктов его переработки: Учебник, -4-е изд., перераб и доп. -М.: Колос, 1992. 434 с. 664.7(02)/ Т 68.

    39. Фасман В. Б. Оперативный расчет работы элеватора. – М.: Заготиздат, 1963. – 87 с.

    40. Черняев Н.П. Влаготепловая обработка зерна и комбикормов /Н. П. Черняев, А. И. Изотова, М. П. Высоцкая. - М.:ЦНИИТЭИ Минзага /Обз. инф., 1986. - 40 с. 636 /Ч -47.

    41. Элеваторы и зерноперерабатывающие предприятия / под ред. Б.Е. Мельника. – М.: Агропромиздат, 1985. – 368 с., ил.

Перелік питань

для проведення вступного випробування

з фахових дисциплін для категорій вступників,

які вступають до НУХТ для здобуття ОКР магістра

на основі ОКР бакалавра за спеціальністю 8.05170101

«Технологія зберігання і переробки зерна»



  1. Анатомічна будова різного зерна і характерні властивості окремих анатомічних частин.

  2. Показники, що характеризують загальний стан зернової маси, методи їх визначення.

  3. Показники, що характеризують технологічні властивості зерна пшениці і жита.

  4. Особливості структури і хімічного складу зерна пшениці.

  5. Необхідність визначення якості зерна, що надходить на зберігання.

  6. Методи визначення показників якості зерна.

  7. Біохімічні та мікробіологічні критерії безпеки зернової маси.

  8. Біохімічні зміни білкового та вуглеводного комплексу в зерні під час його сушіння.

  9. Технологічна схема елеватора, його окремі елементи і можливий зв’язок між ними.

  10. Будова та правила експлуатації зерносушарки. Техніка безпеки під час її обслуговування.

  11. Біохімічні і мікробіологічні процеси, які відбуваються із зерном під час його зберігання в зерносховищах.

  12. Зміни, які відбуваються з високомолекулярними полімерами зерна під час його післязбирального дозрівання та підготовки до зберігання.

  13. Процеси, що відбуваються під час самозігрівання в силосі елеватора.

  14. Які дії потрібно виконати, щоб зупинити процес самозігрівання зерна?

  15. Класифікація та основні види обробки зерна, що виконуються в потоці при прийманні на ХПП.

  16. Приймання зерна з автотранспорту, його післязбиральна обробка і розміщення в силосах.

  17. Принципові схеми зерносховищ.

  18. Система управління роботою елеватора. Переваги, недоліки, перспективи розвитку.

  19. Транспортно-технологічні лініі елеватора. Продуктивність лінії.

  20. Силосні корпуси елеваторів: монолітні, збірні, залізобетонні.

  21. Характеристика теоретичної та технічної продуктивності технологічної лінії.

  22. Робочі башти елеватора: монолітні та із збірного залізобетону.

  23. Експлуатаційна продуктивність технологічної лінії.

  24. Приймальні та відпускні пристрої елеватора.

  25. Зовнішня та внутрішня робота елеватора.

  26. Технологічний процес очищення зерна на елеваторі.

  27. Що таке “пробне очищення зерна”?

  28. Формування партії зерна для його сушіння в шахтних зерносушарках.

  29. Фізичні тони та планові тони при сушінні зерна.

  30. Розрахунок зменшення маси зерна при сушінні за рахунок випаровування вологи.

  31. Як визначити масу зерна після сушіння?

  32. Що таке робоча схема руху зерна, порядок її складання?

  33. Форми і розміри силосів елеватора.

  34. Сучасні методи відвантаження зерна на водний транспорт.

  35. Класифікація зерна по скловидності.

  36. Що таке скловидність зерна.

  37. Якими показниками характеризуються борошномельні властивості зерна?

  38. Значення і методи визначення борошномельних властивостей зерна.

  39. Вплив мікроструктури ендосперму на технологічні властивості зерна.

  40. Взаємозв’язок фізико-хімічних та структурно-механічних властивостей зерна пшениці з його технологічними особливостями.

  41. Особливості взаємодії зерна пшениці з водою.

  42. Як відображається водотеплова обробка зерна на борошномельних властивостях.

  43. Яким чином скловидність впливає на ведення технологічного процесу.

  44. Як впливає підготовка зерна на організацію та ведення технологічного процесу?

  45. Призначення процесу сепарування зерна і продуктів його переробки.

  46. Які методи сепарування Ви знаєте і де їх доцільно використовувати?

  47. Вплив вологи на структурно-механічні властивості зерна пшениці.

  48. Механізм змін у структурі ендосперму зерна пшениці при його гідротермічному обробленні за методом швидкісного кондиціювання.

  49. Процес холодного кондиціювання.

  50. Переваги та недоліки швидкісного кондиціювання зерна.

  51. Особливості взаємодії зерна жита з водою при здійсненні процесу холодного кондиціювання.

  52. Основні методи та способи подрібнення зерна та проміжних продуктів.

  53. Переваги та недоліки способів подрібнення зерна.

  54. Які чинники впливають на ступінь подрібнення матеріалу?

  55. Яка роль при подрібненні належить розташуванню рифлів на поверхні вальців.

  56. Що спільного і відмінного у вальцьових верстатах та дробарках. Техніка безпеки при їх обслуговуванні.

  57. Технологічна схема розсійника першої драної системи сортового помелу пшениці.

  58. Напрямки руху продуктів після драних систем.

  59. Яким чином визначають ефективність сортування продуктів у розсійнику.

  60. Як організується процес подрібнення зерна та проміжних продуктів на борошномельному заводі.

  61. Вплив різних факторів на інтенсивність подрібнення на вальцьовому верстаті.

  62. Метод оцінки ефективності процесу подрібнення.

  63. Поясніть термін “баланс помелу”.

  64. Необхідність окремої підготовки зерна з різними технологічними властивостями при сортовому помелі.

  65. Охарактеризуйте вимоги НТД щодо якості борошна хлібопекарського пшеничного різних сортів.

  66. Що спільного та відмінного в роботі ентолейтора та деташера? Де вони використовуються і як це впливає на хід технологічного процесу? Вплив холодного кондиціювання на борошномельні властивості.

  67. Суть та задачі процесу сепарування.

  68. Класифікація методів сепарування.

  69. Визначення ефективності процесу сепарування.

  70. Показники якості борошна житнього обдирного. Методи їх визначення.

  71. Швидкісне кондиціювання зерна, як метод водотеплової обробки.

  72. Можливості і умови застосування швидкісного кондиціювання зерна при підготовці зерна із слабкою клейковиною.

  73. Вимоги, щодо розміщення основного обладнання в розмелювальному відділенні борошномельного заводу.

  74. Основні види круп’яних виробництв в Україні.

  75. Перспективні напрямки розширення асортименту круп’яних продуктів і підвищення їх якості.

  76. Технологічна оцінка і вимоги до якості круп’яного зерна.

  77. Особливості обробки відходів круп’яного виробництва.

  78. Особливості структурних варіантів технології вироблення круп із різного зерна.

  79. Технології виробництва пластифікованих і екструдованих харчових продуктів із зерна.

  80. Контроль і управління технологічними процесами виробництва крупи.

  81. Механізм впливу водотеплової обробки на ендосперм круп’яного зерна.

  82. Як змінюються фізико-хімічні властивості круп’яного зерна під час водо теплової обробки?

  83. Що спільного та відмінного в технології виробництва кукурудзяної крупи для виготовлення пластівців і кукурудзяних паличок.

  84. Як оцінити технологічну ефективність процесу круповідділення?

  85. Необхідні заходи для покращання технологічних властивостей зерна, яке проходить підготовку до лущення на крупозаводі.

  86. Характеристику показників, які застосовують для оцінки технологічних властивостей круп’яного зерна.

  87. Що спільного та чим відрізняються технології виробництва крупи перлової та ячної.

  88. Загальні принципи переробки зерна, підготовленого до лущення, в крупи.

  89. Технологія виробництва вівсяної крупи, пластівців та толокна. Технологічні схеми.

  90. Характеристика режимів роботи плющильної машини.

  91. Технологічна ефективність процесу плющення.

  92. Характеристику кормової, біологічної та енергетичної цінності основних компонентів комбікормів.

  93. Технологія підготовки зернової сировини при виробництві комбікормів.

  94. Технологія підготовки зернової сировини з використанням екструдера.

  95. Вплив структурно-механічних властивостей основних компонентів комбікормів на процеси подрібнення та змішування.

  96. Технологія двохстадійного подрібнення зернової сировини при виготовленні комбікормів з використанням дробарок і вальцевих станків.

  97. Класифікація способів подрібнення.

  98. Зміни форм зв’язку води з інгредієнтами комбікормів при їх виготовленні та зберіганні.

  99. Технологічна схему комбікормового заводу з однією лінією підготовки сировини, її переваги та недоліки.

  100. Що лежить в основі класифікації змішувачів.

  101. Особливості конструкцій та роботи змішувачів періодичної та безперервної дії.

  102. Технологія гранулювання розсипного комбікорму, основні технологічні параметри.

  103. Технологічна схема гранулювання комбікормів. Режими сушіння і охолодження гранул.

  104. Технологічна схема вводу меляси до складу комбікормів.

  105. Характеристика фізико-хімічних процесів, що мають місце при гранулюванні комбікормів.

  106. Фізико-хімічні, біохімічні та мікробіологічні зміни, які мають місце під час екструзійної обробки зернової сировини.

  107. Характеристика сировини для виробництва комбікормів.

  108. Поживна цінність комбікормів.

  109. Особливості фізико-технологічних властивостей комбікормової сировини, особливості її транспортування і зберігання.

  110. Основні технологічні операції обробки сировини.

  111. Дозування і змішування підготовленої сировини.

  112. Технологія гранулювання комбікормів.

  113. Методи поліпшення якості і збагачення комбікормів

  114. Основні напрямки поліпшення якості комбікормів.

  115. Раціональні режими приймання, розміщення в сховищах і зберігання сировини на комбікормовому підприємстві.

  116. Класифікація і строки безперервного зберігання важкосипкої сировини, комбікормів і БВД в силосних місткостях.

  117. Норми виходу продукції на комбікормових підприємствах. Від чого вони залежать.

  118. Технологія підготовки трав’яного борошна у комбікормовому виробництві.

  119. Технологія підготовки кормових продуктів харчових у комбікормовому виробництві.

  120. Технологія підготовки шротів у комбікормовому виробництві.

  121. Технологія підготовки мінеральної сировини у комбікормовому виробництві.

  122. Технологія підготовки кухонної солі у комбікормовому виробництві.

  123. Технологічний процес дозування компонентів комбікормів за допомогою багатокомпонентних вагових дозаторів.

  124. Межі дозування на багатокомпонентних дозаторах, які використовують на комбікормових підприємствах.

  125. Технологічний процес дозування компонентів комбікормів з використанням об’ємних дозаторів, допустимі відхилення.

  126. Технологічний процес введення в комбікорми рідких видів сировини.

  127. Технологічний процес змішування компонентів комбікормів.

  128. Виробнича потужність комбікормового підприємства.

  129. Технологічний процес гранулювання розсипних комбікормів сухим способом.

  130. Технологічний процес гранулювання розсипних комбікормів без пара із застосуванням рідких компонентів.

  131. Технологічний процес волого-теплової обробки і плющення зернової сировини.

  132. Технологічний процес мікронізації зернової сировини при виробництві комбікормів.

  133. Технологічний процес виробництва преміксів.

  134. Технологія виробництва комбікормів, з формуванням попередніх сумішей зернових, гранульованих та інших компонентів і багатокомпонентним ваговим дозуванням.

  135. Технологія підготовки і подрібнення зернової сировини при виробництві комбікормів.

  136. Технологія підготовки борошнистої сировини при виробництві комбікормів.

  137. Технологія лущення зерна з використанням вальцевих верстатів при виробництві комбікормів.

  138. Технологія лущення зерна з використанням дробарок і вальцевих верстатів при виробництві комбікормів.




Источник: ruh.znaimo.com.ua
Просмотров: 2227 | Добавил: withene | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0